tag:blogger.com,1999:blog-3215844514135466462.post935577486218395457..comments2023-08-05T18:44:34.748+02:00Comments on Amelias Café: Vanilj och kanelbullar i ugnenAmeliahttp://www.blogger.com/profile/18313028862475649548noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3215844514135466462.post-52043045824327397672008-10-04T22:58:00.000+02:002008-10-04T22:58:00.000+02:00annaStjälpreda, hi hi! Den var bra! Jag hade i för...anna<BR/>Stjälpreda, hi hi! Den var bra! Jag hade i för lite kanel, det var lite synd, men annars blev dom rätt bra. Mina fick jäsa tiden ut + lite till för vi satt och åt middag mitt uppe i bakningen...Ameliahttps://www.blogger.com/profile/18313028862475649548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215844514135466462.post-53129346056044783842008-10-04T22:09:00.000+02:002008-10-04T22:09:00.000+02:00Samma här - vi har bakat kanelbullar idag! För va...Samma här - vi har bakat kanelbullar idag! För varma att smaka pâ än...<BR/>I Sverige brukar jag ocksâ göra efter receptet pâ mjölförpackningen. Fast de brukar bli fluffigare om man inte lâter dem jäsa fullt sâ länge första gângen, har jag kommit pâ.<BR/>Jag hade ocksâ "stjälpreda" ;-)<BR/>Dina ser kanonfina ut!!Anna Malagahttps://www.blogger.com/profile/15624303218568724383noreply@blogger.com