torsdag, augusti 28, 2008

Planerna läggs på hyllan

Nu var det en tid sedan jag sist skrev något härinne. Det finns en anledning till det. Vi har efter långa diskussioner, fattat ett svårt beslut. Café planerna läggs på hyllan. Att starta ett företag kräver mycket tid och framförallt ett stort engagemang. Det innebär också ett ekonomiskt risktagande, något som inte känns helt rätt just nu när vi har två små barn.

Beslutet har sakta vuxit fram sedan vi kom hit till Sverige med våra flytt lådor. Vi hade ju hittat ett café som vi har varit intresserade av och det var i sista minuten som vi tillslut fattade vårt beslut, att backa ur och välja en helt annan riktning på vår framtid. Jag vet inte om det är rätt. Något jag vet är att åren som egen företagare tillsammans med min man har varit otroligt roliga. Det har inte funnits en söndag kväll, då jag har känt att det är tråkigt att en ny arbetsvecka står framför dörren. Men trots det, så är det inte samma sak att starta upp en helt ny verksamhet, som att förvalta en redan fungerande verksamhet.

Så, nu gäller det att lista ut vad det är jag skulle vilja göra i stället!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Dosiss sa...

Det är ju inget som säger att ni inte kan göra det sen, eller hur? Ni kommer sâkert hitta ngt annat kul att göra. Kram!

AnneliH sa...

Man behöver ju inte stirra sig blind på en stängd dörr...det kan ju finnas ett öppet fönster i närheten...lycka till!

amelia sa...

dosiss
Nej, det kanske är en tillfällig paus från det. Vi får se hur det känns framöver. Kram!

annelih
Mycket kloka ord! Tack :)

Mia sa...

Lycka till med era nya planer. Det är ju så livet är. Man kommer till en punkt i livet då omvärderar vad man göra, vem man är och vad man vill få ut av livet som ligger framför en.

De som inte finner lycka här i livet är de som "inte avviker från sin plan".

Säger som dossis, om ni har styrkan och modet att "hitta på något annat" så ligger ju möjligheten lika öppen för er i framtiden igen.

Kram och lycka till!

Related Posts with Thumbnails