söndag, september 21, 2008

Utmaning

Jag är dålig på att anta utmaningar här i bloggen, men i dag ska jag göra ett undantag. Jag har blivit utmanad av Dosiss som skriver bloggen Blog Bloggare Bloggast.

Först reglerna:Svara på alla frågor, välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar och be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Vilken mat äter du ofta?
Kyckling i alla möjliga former, thailändskt med röd curry, kyckling filé i bitar, cocosmjölk och grönsaker, eller Marinerade kycklingklubbor med ris och sallad, Flygande Jakob eller Kycklingsallad... Listan kan göras ganska lång.

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Jag brukar nog vara rätt duktig på att hjälpa till faktiskt.

Var sitter du helst när du bloggar?
För närvarande blir det mest i köket, det är den lugnaste platsen i vårt hem just nu, lättast att dra sig undan hit. dessutom har vi en skön kökssoffa, det är dessutom nära till kaffebryggaren när jag sitter här.

Köper du ofta triss?
Näe, det var länge sedan. Om jag köper en trisslott beror det på att jag har fått en i gåva (brukar få lotter av svärfar på julafton) och vunnit en liten struntsumma som precis räcker till att köpa en ny lott.

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Bröllopsresan till New York!
Men jag minns också med glädje en bilsemester på svenska västkusten tillsammans med min man för en massa år sedan. Vi tältade, vädret var underbart och vi åt skaldjur till både lunch och middag under hela semestern.

Vilken tv-kanal tittar du på mest?
Ingen speciell kanal, det beror helt på vilket program jag vill titta på. Under åren som utlandssvensk blev det mycket SVT Europa.

Jag vill gärna läsa mer om dessa personer och utmanar...
Mitt LCHF Liv
Life in Elkridge
Life in Brunei

Jag kom bara på tre, varav två är engelskspråkiga.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

Mia sa...

Hej! Vad kul med utmaning! Nu har jag svarat. :)

amelia sa...

mia
Snabbt jobbat!

Related Posts with Thumbnails