I helgen har vi varit hemma hos mina svär föräldrar och hälsat på. Innan vi åkte därifrån plockade vi med oss en stor påse med äpplen från deras äppelträd. Glasäpplen har jag hört att dom brukar kallas, eftersom dom nästan ser genomskinliga ut när dom är mogna.
Dom här äpplena klarar sig ju inte så länge, så det gäller att äta upp som snabbt. Så i går kväll fick tjejerna baka en äppelpaj, med kanel och socker. Den gjordes med största omsorg och smulor åkte med jämna mellanrum in i munnen för avsmakning. Recept på äppelpaj finns här! Tyvärr hade batteriet i kameran laddat ur så jag kunde inte ta någon bild på mästerverket.
Läs även andra bloggares åsikter om äpplen, paj, efterätt, äppelpaj, baka, bakverk,
måndag, september 01, 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar