söndag, mars 30, 2008

Maskros krusiduller

Det är en underbar liten park vi har i närheten där vi bor. Fullt med små promenadvägar, massor med vackra blommor, palmer, apelsinträd och gräsmattor. På ena sidan av parken finns en stor lekplats och på andra sidan finns ett litet café där föräldrarna kan sitta med en kopp kaffe eller en öl medan barnen leker. Här finns en del duvor också och eftersom barnen kan köpa påsar med havrekorn på cafét, så behöver duvorna sällan gå hungriga. På söndagseftermiddagen är det inte lika kul att mata duvor eftersom dom då har hunnit äta upp sig så pass tidigare under helgen att dom inte vill ha mer. Så då kan man få gå hem med ett besviket litet barn om man hade utlovat duvmatning.

Tyvärr får man inte lägga ut en filt på gräset att sitta på, då blir man tillsagd av vakten. Det är lite synd för det är ju så mysigt! I bland brukar vi trotsa det där förbudet och hoppas att vakten håller sig i en annan del av parken just då. I dag gjorde vi det och vi hade turen med oss.










Tjejerna plockade maskrosor och när vi kom hem snittade jag dom och därefter fick dom lägga ner dom i varmt vatten, se vilka roliga krusiduller det blev!
















Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Cissi sa...

vilken bra ide! det har jag helt glömt bort men vi gjorde ju det när vi växte upp. ska göra det med barnen en dag.
ang mcleods daughters så är den verkligen att rekommendera! underbar serie!!
http://mcleodsdaughters.ninemsn.com.au/

Amelia sa...

Cissi
Ja, väldigt enkelt pyssel, men barnen blev väldigt fascinerade när dom började röra på sig. Ska kolla in länken till den serien sen. Är det lite i samma anda som tex Gilmore Girls?

Related Posts with Thumbnails