måndag, september 15, 2008

Arbetsintervju i morgon

Så har det blivit dags att gå på en intervju för ett jobb som jag har sökt. I morgon eftermiddag ska jag vara där, men jag önskar att jag slapp. Jag funderar på att hyra en body double som kan gå dit och sälja in mig. Det finns ju företag som har som affärsidé att skriva andras CV´n, så det kanske finns någon som man kan anlita för att gå på intervjuerna också. Fast det blir ju lite konstigt om man får jobbet, hur gör man då? Då märker dom ju att dom har anställt fel person. Fast det kanske ingår i tjänsten att dom utför arbetet då också...

Skämt å sido. Det lustiga är att jag själv har genomfört massor med arbetsintervjuer i mitt tidigare arbete, så jag borde väl kanske vara bekväm i situationen. Men det är faktiskt en väldigt stor skillnad på att hålla i en intervju mot att vara den som blir intervjuad.

Uppdatering: Nu har jag varit där och det gick nog rätt bra tror jag. Fast anspänningen inför en intervju är inget som jag gillar, så det kändes skönt efteråt, att det var avklarat. När jag kom hem och kollade mailen såg jag att jag har blivit inbjuden till en intervju för ett annat jobb som jag har sökt, till i början av nästa vecka. Det är ju naturligtvis jättekul! Fast nu måste jag gå och vara nervös igen, men jag väntar nog med det tills efter helgen... :)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

Mama sa...

Lycka till! Det går säkert jättebra! Kramar, Åsa

Anonym sa...

Buena suerte! det går säkert bra!

malin2 sa...

Lycka till!!

Amelia sa...

Tack tjejer!
Era lyckoönskningar värmde :)

Anna Malaga sa...

Âh, vad kul!! Jag hâller alla tummar för dig.

Related Posts with Thumbnails