måndag, november 03, 2008
Mandel & hasselnötspanerad fiskfilé
I kväll har vi testat att panera fiskfileerna i mandel och hasselnötssmulor. (Jag fick en hel del nötsmulor över i går när jag bakade brownies). Fisken blev verkligen kanongod!
Mandel & hasselnötspanerad fiskfilé
Kör mandel och hasselnötter i matberedare, tills det blir så små smulor som möjligt, (man kan strunta i hasselnötterna och bara ta mandel om man vill det). Lägg smulorna i en djup tallrik. Krydda med örtsalt, citron peppar och lite vitpeppar. Doppa fiskfileerna i uppvispat ägg och vänd därefter ner dom i nöt blandningen. Stek i smör tills dom blir gyllenbruna. Servera med en sallad (eller ris/potatis för all del).
Läs även andra bloggares åsikter om mat, recept, fiskfile, panerad, mandelfisk, nötter, middag, matlagning, lchf, gi,
Etiketter:
LCHF,
Matlagning,
Recept: bak mat dryck
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Åh så gott. Tack för tipset!
karlavagnen
Varsågod :)
Åh, så gott! :)
Nu har jag lagt till dig bland mina "LCHF-are" bloggar.
No pressure! ;)
mia
Oj då! Men jag kommer ju leda in en massa LCHF-are i frestelse eftersom jag skriver om en massa bakverk och godis också ;) Du får kanske lägga in en varningstext så dom vet vad dom ger sig in på, hi hi!
Skicka en kommentar