tisdag, juli 22, 2008

En dag i Göteborg

En heldag till fots i Göteborg har det blivit i dag. Vi har hunnit med att besöka en massa mysiga små butiker i den charmiga stadsdelen Haga, vi har besökt saluhallen och feskekörka, åkt sightseeingbåten "paddan" (under en av broarna var det så trångt att alla fick sätta sig ner på golvet för att vi skulle komma igenom!) Vi har ätit lunch intill kanalen och shoppat lite presenter till barnen, som ju är kvar hemma hos farmor och farfar.

En kontrast mot livet i spanien, gjorde sig tydlig i kväll när vi tänkte ta en öl i hotell baren, efter att vi hade kommit tillbaks efter vår middag. "Nej, tyvärr, vi har stängt, det är ju måndag". Klockan var bara 23.00!

Vi är nöjda med vår dag här i Göteborg och vi kommer gärna tillbaks igen! I morgon, efter frukost bär det av hemåt igen.











Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hellre åker jag till Göteborg och strosar än Stockholm...det känns mer avstressat där på något vis...t o m baren hade stängt ;)

Amelia sa...

annelih
Ja, definitivt mer avstressat än sthlm, det håller jag med om, ett helt annat tempo där. Fast jag tycker nog att sthlm är strået vassare ändå... :)

Anonym sa...

Hej! Vad är det för underbar butik med alla kryddor etc ?? Tacksam för svar! Jättetrevlig blogg du har förresten! :)

Related Posts with Thumbnails