tisdag, juli 08, 2008

Nu har vi besökt caféet som är till salu

Som jag har berättat tidigare har vi fått tips om ett café som är till salu. Nu har vi varit där och tittat och ja, jag vet inte om det skulle kunna vara något för oss.

Stället behöver en ansiktslyftning, men grunden är fin. Det är ca 100 kvadratmeter stort, där caféytan består av ungefär hälften av denna ytan. Där bakom finns ett separat litet diskrum, ett städförråd, ett omklädningsrum, några olika mindre förråd och ett beredningsrum för bakning samt tillredning av sallader & smörgåsar. Vårt förra café var ungefär lika stort till ytan vad gäller själva caféytan, medan våra bakom utrymmen bestod bara av ett pyttelitet arbetskök och inget mer. Så det här skulle kunna vara ett ställe som vi skulle kunna växa lite med. Kanske inte vad gäller antaler sittande gäster, men definitivt vad gäller sortimentet och försäljning på "take away". Beredningsytan är så pass mycket större att vi skulle ha betydligt större möjligheter att klara av större volymer.

Men, det finns en hel del frågetecken som vi håller på att försöka få klarhet i nu, så därför vet jag inte om det här stället är rätt för oss eller inte. Men vi har flera krokar ute, så någonstans ska det nog nappa tillslut!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad spännande!...det måste kännas någonstans i "magen" att det är rätt. Hoppas ni hittar Ert drömcafé! Följder med spänning. Ha en bra dag!

Anna Malaga sa...

Vad spännande!! Att arbetsytorna är större är ju ett klart plus och take away tror jag är en bra idé.
Är det stället som är nära en busstation eller vad det var? Perfekt med take away dâ ju...

Unknown sa...

Jättespännande. det är ju ett stort kliv så det är ju klart att vissa frågetecken måste ses över. Hoppas!

Amelia sa...

Hej på er!
Ja, det är spännande och jätte kul att vi har kommit så långt nu att vi är på jakt efter vårt nya ställe! Vi vet ännu inte hur vi ska ställa oss till just det här stället.

Related Posts with Thumbnails