onsdag, oktober 29, 2008
Rostade pumpakärnor
Skölj pumpakärnorna och låt dom sedan torka på en handduk eller hushållspapper. Lägg ut dem på en långpanna. Salta om du vill äta dem som snacks (man kan strö över någon annan krydda om man vill tex chilipulver). Rosta i ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. Vi gjorde hälften som snacks och hälften osaltade att ha i vår morgon yogurt.
Läs även andra bloggares åsikter om rostade pumpakärnor, pumpa, halloween, recept, snacks,
Mer halloweeninspiration, recept till halloween buffén
Etiketter:
Matlagning,
Recept: bak mat dryck
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Blev det gott? Jag har alltid slängt innanmätet.
dosiss
Ja, det blev gott, fast dom smakade bäst när dom var helt nygjorda och varma. Kul att ha testat, men det är rätt enkelt att köpa färdiga påsar i affären..;)
Skicka en kommentar