måndag, juni 09, 2008

Har sett bilder på cafét nu

Jag berättade häromdagen att vi har hört talas om ett café/bageri som är till salu "någonstans i Sverige". I kväll har jag fått se lite bilder från stället. Det är dekorerat i en stil som inte alls faller mig i smaken, men sådant får man ju bortse från. Stället i sig ser fräscht ut. Ytan i cafét är ungefär som vårt tidigare ställe, inte så jätte stort med andra ord. Utöver denna yta ska det finnas en stor avdelning innanför med ett rum för bakning, diskrum osv. Den bakre delen har jag inte sett bilderna av ännu, men hoppas få det i morgon.

Läget är väldigt centralt, på en väldigt trafikerad gata. Det läget känns inte så mysigt tycker jag. Jag är van att titta ut över palmer och grönskande buskar och träd med lila blommor. Hur blir det då att i stället titta ut genom fönstret och bara se bilar som susar förbi? En stor fördel här är att i den absoluta närheten, finns ett huvudkontor till en stor bank, en läkarmottagning och en väldig massa andra kontor. Utanför dörren är det en busshållplats och stadens gågata är några hundra meter bort.

Vi ska ringa ägaren i morgon för att få mer uppgifter.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

Unknown sa...

Det lâter som ett bra läge med att fâ kunder, trist med trafik men ni fâr vâl titta pâ det i verkligheten och bedöma läget dâ. Lycka till!

Anonym sa...

Å vi kan la inte hoppas att detta ligger i Götlaborg eller Malmooooeeee?

Mia sa...

Vad spännande!!

Amelia sa...

dosiss
Ja, trist med trafiken tycker jag. Men ett annat ställe som jag kikade på förut hade urmysigt läge, men var hälften så stort till ytan. Det är svårt att hitta det där optimala stället(om man inte har ett gäng miljoner på banken). Ska bli spännande att kika på det in real life så får vi se hur vi känner då.

karlavagnen
näpp, sorry :)

mia
Ja, jätte!!!

Anna Malaga sa...

Fast när det gäller Sverige är nog inomhusmiljön viktigare? Det gäller att tänka på att det blir måååånga mörka murriga dagar.
Spännande!!

Amelia sa...

anna
Ja, vi får satsa extra mycket på inomhusmiljön, så att folk vill komma och fika och väljer just vårt ställe för att det är ett ställe som är mysigt att komma till. Kul att se dig! Har ni kommit i ordning i nya hemmet ännu?

Related Posts with Thumbnails