onsdag, maj 21, 2008

En dag i Marbella













I dag har jag varit på vårdcentralen för att få recept för min allergimedicin. Vi var där i god tid så vi strosade omkring lite utanför medan vi väntade på att det skulle bli min tur. Jag passade på att ta den här bilden, på gränden som leder upp till vårdcentralen, visst är det fint!

I dag har vi fått ännu fler lådor från flyttfirman. Vi trodde att vi hade bett om alldeles för många lådor från början, men det visade sig att det går åt fler lådor än man kan tro. Killen från flyttbolaget var väldigt tillmötesgående och frågade om vi ville ha en bunt med tunt inslagspapper för att använda när vi packar porslin och glas. Han erbjöd sig också att komma och hämta ett gäng med packade lådor, utifall vi tycker att det börjar bli trångt hemma.












Förutom att vi har packat, har vi också hunnit gå ner på stranden för att äta lunch på en restaurang som heter "La Red" (playa fontanilla). På den här lilla restaurangen är dom alltid väldigt trevliga och de gånger vi har ätit där blir vi alltid nöjda. Vi brukar beställa deras sardiner, som dom trär upp på ett spett och sedan grillar över kol i en båt som ligger på stranden. Men i dag valde vi att äta en varsin ceasar sallad i stället. Den var så stor att vi hade kunnat dela på en sallad och ändå blivit mätta.












Efter att vi hade hämtat barnen gick vi en promenad genom Marbella och hamnade tillslut vid den mysiga Alameda parken. En park med marmorgolv och alldeles fullt av skuggande träd och vackra bänkar att sitta och vila sig på.












Här finns också en stor fontän som alltid är lika spännande att titta på för barnen.













Vi köpte varsin glass och slog oss ner på en av dom vackra bänkarna, medan vi åt.














Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails