tisdag, maj 13, 2008

Turist i min hemstad

Vi fortsätter att varva packandet av flyttlådor, med att ge oss i väg på endel utflykter här i vår stad Marbella. I morgon har vi tänkt att promenera omkring i den gamla stadsdelen "el casco antiguo". Den är otroligt fin med sina små smala gränder och med många mysiga butiker och restauranger. Jag tar med mig kameran och ber att få återkomma med bildbevis!

Den här blomman ser man mycket av här just nu och den ser så roligt ut tycker jag! Den får mig att tänka på den där hackspetten som retar gallfeber på Kalle Anka när han försöker fotografera vackra fåglar. Är det bara jag som kan se likheten?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Jag ser likheten! Det fanns fält av den blomman - vars namn jag tillfälligt glömt - i Syd-Amerika när jag jobbade där! Den växte vilt. Vacker! Mycket vacker!

Anneli sa...

Ja, eller hur...väldigt lik "den Hackspetten", Stretzelizan är min favvo blomma, jag har en i rummet där jag sitter, den har överlevt nu i 3 år ;) köpte med mig den från Kanarieöarna.

WatsonBrunei sa...

Åh, det måste vara så härligt att äntligen ha tid att uppleva er omgivning, och bara vara?

Jag njuter av dina bilder! Det ser underbart ut!
Har ni bestämt hemresedatum än?

amelia sa...

karlavagnen
Tack och lov att det inte bara är jag som ser det ;) Ja, visst är det fin, på sitt eget sätt!

anneli
Heter den så den här blomman? Försökte just googla på det namnet men fick ingen träff, kan du ha stavat det lite fel kanske? Skulle vara så kul att få veta lite mer om den blomman som alltid gör mig på så bra humör!

watsonbrunei
Ja, dom första dagarna var vi helt hispiga, visste inte var vi skulle börja någonstans med allt som måste göras och ordnas med inför flytten, just nu försöker vi ta vara på allt fint som finns här innan det är dags att lämna. Hemresedatum är inte bokat ännu, men någon gång i slutet på juni.

Related Posts with Thumbnails