onsdag, maj 07, 2008

Kanelbullar och resväskor

I dag har vi varit och beställt resväskor hos vår bank. Ja, det är faktiskt sant!

Så här är det. Bankerna har olika gåvor som dom delar ut om man öppnar konton hos dem, man kan visst få allt från porslins serviser till hela lådor med bestick numera. Man får också poäng varje gång man handlar med sitt Visa kort och det är här våra resväskor kommer in i bilden. För efter några år som kund på den här banken, hade vi nu lyckats samla i hop till endel poäng. Så nu tyckte vi att det var dags att plocka ut någonting. Vi valde tre stora fina resväskor, så om ca 10 dagar kan vi hämta våra resväskor hos banken!

Efteråt passade vi på att slinka in på den där affären som har en hel del svenska produkter i sitt sortiment (som jag har berättat om här tidigare). Vi skulle bara köpa lite saltlakrits, men när vi kom in möttes vi av en helt underbar doft! Det luktade kanelbullar i hela affären, kan ni tänka er! Vi följde doften tills vi kom fram till en liten "bake off" ugn längst in i affären. Där brevid, stod en plåt med rykande varma kanelbullar! Så vi kunde ju inte låta bli att köpa med oss några stycken, mums, så gott det var!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Mia sa...

Vad passande med resväskor och var oerhört gott med kanelbullar!

Tack för dina snälla kommentarer, vi repar oss för tillfället "hemmavids" och I börjar blir en glad kille igen. Värre är det med mamman, som nog behöver lite mer tid för själavård.

Jag e i startgroparna med bloggandet igen, men har ingen kabel från kameran-datorn och den dyker upp först till helgen, så jag kommer nog inte blogga något innan den dyker upp.

stor kram!!

amelia sa...

mia
Vad skönt att höra ifån dig. Jag tänker på er ofta och undrar hur han mår lillkillen! Jag kikar in lite då och då så får jag se när du är igång igen. Sköt om dig, kram!!!

Related Posts with Thumbnails