fredag, maj 02, 2008

Promenad vid havet

I dag har vi tagit en hel dag utan att varken prata om eller planera inför framtiden (ja, nästan i alla fall). Det är som om vi har haft en tyst överenskomelse att vi skulle stanna upp lite och ta till vara på nuet, åtminstone för en dag.

Så efter att vi hade lämnat barnen vid skola och dagis åkte vi hem och satte på oss shorts och bekväma skor. Sen promenerade vi på strandpromenaden från Marbella till Puerto Banus. Solen värmde ordentligt på ryggen när vi gick, men det var samtidigt en härlig bris, så det blev inte för varmt. Väl framme i Puerto Banus strosade vi omkring som två turister och åt glass och kikade på alla lyxbåtar i hamnen och alla lyxbilar som står intill och glänser i kapp.

Efter en god lunch, som bestod av en sallad med spenatblad, varm getost, rostade valnötter och päron, samt en wrap med kyckling beslöt vi att fötterna var alldeles för trötta för att promenera hela vägen hem. Eftersom vi varken har en lyxbåt eller någon lamborghini, tog vi bussen hem igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Anneli sa...

Åh..vad härligt det låter! Hittade hit från tidningen Sydkusten. Härligt att läsa om någon som redan bor där man själv skulle vilja bo....kanske. Ha en bra morgondag!

amelia sa...

anneli
Ja, det är härligt! Dagar som denna vill man inte byta ut mot ett gråkallt Sverige... Men allt har sin tid. Kul att du hittade hit, välkommen tillbaks!

Related Posts with Thumbnails