
Så här gör vi:
Skär vitt bröd i små fyrkanter. Lägg på en plåt. Ringla över rikligt med olivolja. Pressa över saft från en citron. Krydda med Kockens Italienska Salladskrydda. Rosta i ugnen på ca 125 grader tills krutongerna har blivit gyllenbruna och spröda (ca 30 min) men tänk på att röra om med jämna mellanrum. Mums!
Läs även andra bloggares åsikter om brödkrutonger
3 kommentarer:
Lâter himla gott!!! Konstigt nog sâ handlar jag inte det sâ ofta. Nâr jag var modell yngre och jobbade som au pair i florida sâ kunde jag inte äta en sallad utan brödkrutonger. Här i frankrike sâ har dom det pâ soppan precis innan den serveras. Tex pâ löksoppa med riven ost.
dosiss
Krutonger på soppa är gott tycker jag! Fast inte den sorten jag gör, för dom smakar för mycket kryddor, man får skippa citronen och italienska salladskryddan då. Du är väl fortfarande modell yngre ;)
Tack för "receptet"! Ska testa på att göra såna nu med detsamma, då mannen ska laga fransk löksoppa till middag.
/F
Skicka en kommentar