fredag, april 11, 2008

Ger ni upp nu?

"Ger ni upp nu?" eller "har ni ledsnat?" är en förvånande men vanlig kommentar som vi har fått från många av våra svenska gäster, när vi har berättat att vi ska flytta tillbaks till Sverige. Undrar just hur det kommer sig att man förutsätter att vi "flyttar i från något" i stället för att se det som att vi väljer att "flytta till något"?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Monica sa...

Hej! Ja, man får olika slags kommentarer... Vi som inte har en sån verksamhet som er kanske inte hör det där, däremot "ja, ni blir nog inte långvariga i Sverige" hör vi ofta. Men, vi har ju sagt att vi ska prova i 3 år, och sen får i se! Klart du får länka till mig, bara kul! Väldigt skoj med en kompanjon i flyttartagen precis samtidigt!

KARLAVAGNEN sa...

Ja men du, preciiiiis... Vaaa? Kan du tänka dig att flytta hem igen!!! Folk tappar nästan hakan. Jag tycker du och Monica med familjer är modiga och ser fram emot att läsa era bloggar från Sverige. Ni fixar detta!!!!

Amelia sa...

monica
När vi flyttade från Sverige var det många som inte trodde att vi skulle långvariga utomlands, att vi snart skulle komma hem igen. Vi blev ju kvar i 8 år... Skönt att ha en prövotid sådär, så kan ni omvärdera om 3 år hur ni vill ha det sedan. Ja, tänk att vi är på väg till Sverige samtidigt, det hade då inte jag trott för några år sedan!

Karlavagnen
Tack för dina peppande ord!

Related Posts with Thumbnails